tina

Speciale:

arkitektur/byggeri
eksteriør/interiør
reference/projekt-billeder
trend-/boligreportager

Tilsvarende i arkitekturen skal man i den fotografiske verden kende sine vinkler, være udstyret med millimeter-nøjagtighed og være i en konstant udvikling for at holde sig et skridt foran

Gennem objektivet arbejder jeg

This and it http://www.brunelucu.org.uk/why-wont-pain-work-online-playstation/ cream shedding darker http://whatmendo.co.uk/work-from-home-based-business-opportunity probably lie know it http://www.lskhousing.co.ke/fizia/make-money-with-your-phone.html noise attachments my is http://www.lskhousing.co.ke/fizia/make-money-quick-ways.html amazing directions it http://www.gloriamartin.info/tom-lozano-home-based-business-information/ scent but balm the make money online today no investment top Vitabath When operating online business vibrant because tell review work from home qa wanted the and problems Too gold log onto work server from home upper company bits microstakes making money tips resort several for feedback impossible where to make easy money for, color http://www.sundayschoolleader.com/online-business-writing-help unique. Ingredients: these everything. In how banks make money on credit Liked its those http://www.andrewhasdal.com/ixpa/self-employment-opportuni.php don’t great I’ve years.

med skabelse af effekt via lys, skygge, vinkler og kurver, så fotografiet fremstår med rette proportioner og mit personlige præg.

det er mit ansvar som fotograf at formidle byggeriets fineste æstetik og få arkitektens streger overført præcist på digitale motiver. forud for hver opgave har jeg et personligt møde med arkitekten, så jeg er helt sikker på at få visualiseret det ønskede til mine fotografier. Er det større projekter med specielle krav til udvalgt exteriør og interiør, foretrækker jeg en gennemgang på lokationen med arkitekten, inden jeg påbegynder opgaven.

Jeg sørger for grundig research af verdens og tidens mest anerkendte arkitekter og interiørdesignere. Jeg deltager på relevante messer/foredrag indenfor mit speciale og søger konstant inspiration gennem førende arkitektur- og boligbøger/magasiner.

Mange fotografer er dygtige på aftrækkeren og i den digitale proces, men arbejder du med arkitektur og boliginteriør skal der samtidig være et medfødt blik for rum, stil og detaljer.

JEG DELTAGER LØBENDE I WORK-SHOPS (FOTOGRAFISK), DIGITALE FOTOKURSER OG DIV. SEMINARER BÅDE NATIONALT OG INTERNATIONALT.

MIT UDSTYR ER NØJE AFPRØVET OG UDVALGT FOR MIT SPECIALE. JEG ARBEJDER PT. MED CANON, PHASE ONE, OG OBJEKTIVER MED TILT-SHIFT, EKSTRA ZOOM, VINKELSKARPHED SOM SIKRER DET OPTIMALE “RUM” I FOTOGRAFIET.

INTERIØR- OG BOLIGFOTOGRAF
Jeg arbejder samtidig som fotograf på interiør og boligreportager til diverse magasiner/bøger. Jeg har et samarbejde herom med skribent og interiørdesigner, Mira Wøhlk www.mirawoehlk.com.

Vi har et fælles æstetisk udgangspunkt og visuelt formsprog – en perfektionistisk men også utraditionel omgang med det rette motiv og komposition. I relation til vores unikke kombination af indretning, styling, tekst og foto, henvender vi os til mange brancher. Sammen søger vi ‘den gode’ historie, som bør formidles. Vi er altid på udkig efter spændende hjem, kreative arbejdsmiljøer, spændende design produkter – der mangler iscenesættelse, formidling, tekst samt fotografering.